Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 20.05.2024, 15:41

Пірванченська гімназія Горохівської МР Луцького району

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
«Інноваційні технології - шлях до успішного навчання і виховання у сільській школі» - назва проекту, над яким працювали учні, вчителі, батьки ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче. Підсумком проведеної роботи є відкриття комп’ютерного кабінету. Відбудеться презентація проекту та захід "Село моє, для мене ти-єдине" 16 листопада о 13:30 год.
Переглядів: 263 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 15.11.2017 | Коментарі (0)

14 листопада в ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче відбулись змагання з баскетболу ..Команда хлопців ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче посіли 1 місце. Бажаємо їм спортивних успіхів у районі.
Переглядів: 261 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 15.11.2017 | Коментарі (0)

Мова – це історія народу.
                                                    У ній відбито все його життя..
     9 листопада вся Україна святкує День української писемності та мови, вшановує пам'ять Преподобного Нестора Літописця. Без мови неможливо усвідомити себе частиною народу, відчути зв'язок із предками.
        У нашій школі сьогодні відзначався День української писемності та мови. Заплановано та проведено ряд цікавих та пізнавальних заходів.
Учителі української мови та літератури Мельничук С.В., Бондар Л.М., Боявець Л.Г. провели загальношкільний диктант з учнями 5-6 та 7-8 класів.
Вчитель української мови і літератури Мельничук С.В. провела свято « Мово моя українська!» в якому взяли участь учні школи, метою якого було донести до свідомості учнів, що українська мова –наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава. На святі діти проявили свої акторські здібності. Учні взяли участь у конкурсі знавців рідної мови імені Пет ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 292 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 15.11.2017 | Коментарі (0)

З дитинства усі пам’ятаємо казку, як баба просила діда вирубати їй деревинку та як із тої деревинки постав синочок, ім’я якого Івасик-Телесик. Пригадуєте? А от нещодавно, у ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче у виконанні учнів 5-6 класів була поставлена казка-опера «Івасик-Телесик» на новий лад» для учнів початкових класів.
Ролі виконували: Івасик-Телесик-Станіслав Шевчук, дід – Володимир Слобода, баба – Софія Яремчук , зірочки –Анастасія Рибінська, Вікторія Ярощук, рибки – Вікторія Войчук, господиньки – Анастасія Юрчук, Анастасія Новосад, Баба Яга – Вікторія Романюк, зміючка Оленка – Софія Шамрило, гусаки – Олег Сікорський,Адам Ярема та інші..
У підготовці такого надзвичайного виступу безпосередню участь брала керівник гуртка "Юні таланти" Вольчинська Л.В.
Тому тішимось, що в ЗОШ І-ІІ ст. Пірванче підростають такі талановиті діти, і з нетерпінням чекатимемо нових прем’єр.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 520 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 01.11.2017 | Коментарі (0)

У ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче відбулося уже традиційне свято – «Посвята в козачата» учнів 5 класу.
Є святкових днів багато,
Нам усіх їх не згадать.
Тож розпочинаєм свято
Із посвяти козачат.
Такими словами розпочав це урочисте свято кошовий, Симчук Максим, (учень 8-го класу).
Також прийшли привітати та підтримати п’ятикласники учні 6, 8 класів.
Кошовий розповів усім про історію українського козацтва, про їхні символи і атрибути, та перевірив чи готові п’ятикласники , носити почесне звання «козачата» і стати гідною зміною наших славних предків.
Пройшовши всі випробування на козацькій раді було вирішено прийняти п’ятикласників у козачата .
Урочисто звучали слова клятви з уст учнів-п’ятикласників, які присягнулись на вірність Україні і своєї школи.
Кошовий вручив Козацьку грамоту учнівському колективу 5-го класу про те, що на козацькій раді ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче вони посвячені в козачата і стали членами дитячої організац ... Читати далі »
Переглядів: 298 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 29.10.2017 | Коментарі (0)

З Днем працівників освіти
Шановні вчителі, викладачі, працівники навчальних закладів!
Вітаємо вас із професійним святом — Днем працівника освіти. Діти — майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє —молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.
В цей святковий день кожен із нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Ваша освітянська місія складна і почесна – ведучи своїх вихованців дорогою пізнання світу, давати перші уроки чесності і справедливості, виховувати відповідальних, свідомих громадян України. Адже саме педагогічна мудрість і висо ... Читати далі »
Переглядів: 355 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

За любов до рідної землі, спасибі, дорогі учителі
Із безлічі професій на Землі,
Які вже є, яких ще будуть вчити, -
Є головна, як віщий, сущий хліб,
І назва цій професії – Учитель!

Такими слова із вуст учнів 9 класу розпочалось урочисте святкування Дня вчителя в ЗОШ І-ІІ ст. сПірванче. Діти висловлювали сердечну вдячність педагогам за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку. Ще Сократ говорив про те, що істинне знання не можна вкласти у свідомість учня ззовні, воно повинне вирости з глибин його особистості і за допомогою учителя вийти у світ. Професія педагога є невдячною і потрібно мати велике терпіння та силу волі, щоб кожного року з високо піднятою головою іти на зустріч новим дітям.
Із вітаннями до вчителів звернулись найстарші представники шкільної родини - дев’ятикласники. Їхні дзвінкі голоси, щирі слова та ніжні погляди служили бальзамом не для однієї вчительської душі. Висловити вдячність за вірність професії досить важ ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 377 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени у ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче проводиться ярмарок. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. Тут пропонують солодощі та страви української національної кухні, фрукти та овочі. Акцент ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Діти повинні зрозуміти, що завдяки їхнім старанням можна творити добро. Свято розпочали учні 5-6 класів, одягнені у вишиванки, вони гарно закликали на ярмарок людей. Їхні закликання підхопили цигани жвавим танком та козаки, запросивши на сцену героїв Проню Прокопівну та пана Голохвастова (Кушинська К., Слобода А.) та Новосад Р. та Смірнову Н. та інших...Для учасників свята проводилися ігри, конкурси, козацькі забави. Як і годиться, після концерту розпочалася жвава торгівля. Тож підійдемо до столів. Чого тільки тут немає: і печене, і варене , і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Біля сво ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 300 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

В ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче проведено засідання учнівського самоврядування. На засіданні була висвітлена тема: «Організація учнівського самоврядування». Розглянуті такі питання:
1. Організацій учнівського самоврядування «Учнівській республіці» в школі.
2. Звітно-виборчі збори «Учнівської республіки» на 2017-2018 н. р.
3. Перевибори голови учнівського самоврядування, заступника та інших членів комісій. Ознайомлення з обов’язками згідно пам’яток розроблених до вимог статуту.
4. Ознайомлення зі структурою учнівського самоврядування, статутом, планом роботи та пам’ятками кожному члену учнівського самоврядування.
Переглядів: 261 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 10.09.2017 | Коментарі (0)

Закінчилися літні канікули і учні сіли за парти – розпочався новий 2017-2018 навчальний рік. Школа вітає нових мешканців – першокласників, яких радо зустріла перша вчителька Гандзюк М.М. В цьому році за парти сіли першокласники, які влилися в дружню шкільну родину.
    Навчальний рік розпочався святковою лінійкою.  Учнів, батьків та педагогічний колектив привітали директор школи Сидорук Л.Д., сільський голова, настоятель місцевого храму,випускники минулих літ. На лінійці звучали чудові пісні у виконані шкільних вокалістів та музично-хореографічні композиції. Майбутні випускники школи подарували  першокласникам обереги. Для учнів всієї школи пролунав перший дзвоник, і вони дружньо помандрували у країну мудрості та знань. Розпочався перший урок, який присвячений європейським цінностям, на якому учні читали вірші, співали пісні, спілкувалися.

Перший день приніс багато позитивних вражень та створив добрий настрій на оволодіння ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 326 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 10.09.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz