Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 18:24

Пірванченська гімназія Горохівської МР Луцького району

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2023 » Лютий » 17 » День Святого Миколая
10:34
День Святого Миколая

Ось і настало довгоочікуване свято для нашої малечі - День Святого Миколая. Це день, що дарує відчуття дива, надії та сподівань на краще майбутнє. Дякуємо нашим НЕЗЛАМНИМ ВОЇНАМ ЗСУ за захист та спокій. Адже саме заради наших дітей, їх щасливого та світлого майбутнього ми, дорослі, стараємося, переживаємо, намагаємося втілити дитячі мрії у реальність.

Нехай у світі панує доброта, любов та піклування про ближнього, адже саме таким є призначення свята Дня День святого Миколая – свято, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно.

Найкраще диво та найбільше ДИВО, яке збудеться якнайшвидше- це наша ПЕРЕМОГА.

Велика подяка нашим хлопцям, завдяки яким Миколай приносить дарунки діточкам!

В Пірванченську гімназію Горохівської міської ради теж завітав Святий Миколай. Сцена ніби перетворилася в казку, а всі учасники свята - в казкових персонажів. На свято завітала чарівниця зима з своїми донечками сніжинками, які простеляли шлях Миколаєві до діток. Сніжинки весело кружляли в танці, а ангелятка допомагали Миколаєві. Також на свято завітали лісові звірятка - нам було дуже цікаво слухати проте як вони потрапили до нас на свято. Варто сказати, що Миколай, як і завжди прийшов не з пустими руками, а з гостинцями для всіх учнів.

Після урочистої частини Миколай завітав до кожного класу і особисто з найкращими побажаннями подарував кожному учневі солодкий подаруночок. Щиро дякуємо ПП"Макс Ком" (Щерблюк О. В. ),ФГ "Галстедан" (Галущаку С.Д.) та ФГ "Перлина нова" за те , що подарували нашим діткам свято.

Бажаємо Вам н родинного щастя і достатку, міцного здоров'я і здійснення найзаповітніших бажань. Нехай у Вашій оселі дзвенить веселий сміх , а в Україні настане довгоочікуваний мир.

Вдячні батьки та здобувачі освіти Пірванченської гімназії

Переглядів: 53 | Додав: smart | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz