Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 00:29

Пірванченська гімназія Горохівської МР Луцького району

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Червень » 9 » Випускний вечір
00:58
Випускний вечір
9 червня 2017 року пройшов випускний вечір для учнів 9 класу. Дев'ятикласники у цьому навчальному році переступили важливу межу, склали іспити й одержали перший в житті документ. Слово для привітання та вручення свідоцтв традиційно першою отримала директор школи Сидорук Л.Д. Також до випускників звернулась з привітанням класний керівник Пушкаренко М.З. Вони побажали учням бути сильними і справедливими, залишити добрий слід в історії, нести отримані знання гідно через усе життя..

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Залишилися в минулому складні контрольні й вимогливі вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами й труднощами, але шкільні спогади назавжди залишаться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний вечір.

9 червня 2017 року в нашому навчальному закладі відбулося хвилююче прощання зі школою – випускний бал для учнів 9- их класів.

Елегантні юнаки та дівчата у вишуканих сукнях, усмішки та сльози, настанови дорослих та вітання друзів… Саме таким запам’ятається їм цей хвилюючий та урочистий день. Навіть природа цього дня скорегувала свої плани й вирішила не псувати свята.

У цей святковий вечір випускники нашої школи приймали теплі вітання від батьків та вчителів, які із сумом проводжали їх у доросле життя.

Належну шану віддали випускники своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили із кожної дитини особистість. Не забули й про найближчих, і найдорожчих людей – батьків. Їм було присвячено багато теплих слів та прощальниий вальс, мелодійні звуки якого довго не затихали в залі.

Сльози іскрилися на очах у батьків, коли рушниками проводжали своїх дітей у самостійне життя.

Свято закінчилось, у вечірньому небі спалахнув святковий фейєрверк, який по-особливому розцвів усіма барвами веселки. На світанку випускники за традицією зустріли перші промені сонця, які освітили їх самостійні кроки в доросле життя. У шкільній подорожі поставлена остання крапка!

Хочеться вірити, що їм не забракне сміливості та наполегливості твердо крокувати до обраної мети, взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.

У добру путь, дорогі випускники!
Переглядів: 355 | Додав: andrii4ucknadya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz