Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 15:43

Пірванченська гімназія Горохівської МР Луцького району

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 02
З Днем працівників освіти
Шановні вчителі, викладачі, працівники навчальних закладів!
Вітаємо вас із професійним святом — Днем працівника освіти. Діти — майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє —молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.
В цей святковий день кожен із нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Ваша освітянська місія складна і почесна – ведучи своїх вихованців дорогою пізнання світу, давати перші уроки чесності і справедливості, виховувати відповідальних, свідомих громадян України. Адже саме педагогічна мудрість і висо ... Читати далі »
Переглядів: 350 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

За любов до рідної землі, спасибі, дорогі учителі
Із безлічі професій на Землі,
Які вже є, яких ще будуть вчити, -
Є головна, як віщий, сущий хліб,
І назва цій професії – Учитель!

Такими слова із вуст учнів 9 класу розпочалось урочисте святкування Дня вчителя в ЗОШ І-ІІ ст. сПірванче. Діти висловлювали сердечну вдячність педагогам за їх невтомну працю, недоспані ночі та щиру підтримку. Ще Сократ говорив про те, що істинне знання не можна вкласти у свідомість учня ззовні, воно повинне вирости з глибин його особистості і за допомогою учителя вийти у світ. Професія педагога є невдячною і потрібно мати велике терпіння та силу волі, щоб кожного року з високо піднятою головою іти на зустріч новим дітям.
Із вітаннями до вчителів звернулись найстарші представники шкільної родини - дев’ятикласники. Їхні дзвінкі голоси, щирі слова та ніжні погляди служили бальзамом не для однієї вчительської душі. Висловити вдячність за вірність професії досить важ ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 373 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Осінь багата не тільки врожаями, а й святами. Традиційно восени у ЗОШ І-ІІ ст. с. Пірванче проводиться ярмарок. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Школа у цей день нагадує вулик. Тут пропонують солодощі та страви української національної кухні, фрукти та овочі. Акцент ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Діти повинні зрозуміти, що завдяки їхнім старанням можна творити добро. Свято розпочали учні 5-6 класів, одягнені у вишиванки, вони гарно закликали на ярмарок людей. Їхні закликання підхопили цигани жвавим танком та козаки, запросивши на сцену героїв Проню Прокопівну та пана Голохвастова (Кушинська К., Слобода А.) та Новосад Р. та Смірнову Н. та інших...Для учасників свята проводилися ігри, конкурси, козацькі забави. Як і годиться, після концерту розпочалася жвава торгівля. Тож підійдемо до столів. Чого тільки тут немає: і печене, і варене , і вирощене своїми руками. А скільки кольорів! А скільки барв! Біля сво ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 297 | Додав: andriychuk_95 | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz